Postani partner

Tražimo tvrtke za suradnju, posebno u područjima zdravstva, životnog stila i wellness usluga koje žele unaprijediti svoju ponudu s najnovijim preventivnim uslugama – osobnim testovima za genetsku analizu.

Nagrađivani

Dokazana i nagrađivana usluga i proizvodi genetskog testiranja i analize.

Fleksibilni

S obzirom na naša istraživanja i razvoj proizvoda, naša usluga i proizvodi se uvelike mogu prilagoditi zahtjevima i potrebama naših partnera.

Podrška

Nudimo stručnu podršku pri uvođenju novih proizvoda i usluga na tržište.

Uspješni

Dokazan i uspješan model poslovanja, pogodan za širenje na nova tržišta i tržišne segmente.

Marketing-Ready

Dizajnirani i prilagodljivi marketinški materijali.

Certificirani

Visoka kvaliteta usluga i proizvoda koji su realizirani u certificiranim laboratorijima te se pridržavaju regulatornih standarda kvalitete.

Prodajni partneri

Genetski testovi i analize za krajnjeg korisnika su fokus naših usluga. S njihovom pomoći, pojedinci će moći naučiti više o svome genetskom kodu i doći do mnoštva korisnih informacija koje su predstavljene na razumljiv i transparentan način te nije potrebna treća strana kako bi objasnila rezultate. Naša prodaja i promocija proizvoda su usmjereni na krajnjeg korisnika te se provode vlastitim prodajnim kanalima i uz pomoć prodajnih partnera.

Za dodatne informacije i upite vezane uz prodaju kontaktirajte nas na [email protected].

Istraživački partneri

Srž našeg poslovanja je istraživanje i razvoj proizvoda u biotehnologiji, konkretno u polju ljudske genetike. Uz postojeće razvojne projekte, stalno tražimo nove razvojne mogućnosti u industriji i tražimo partnere za razvoj uzajamno korisnih usluga i proizvoda.

Za dodatne informacije i prijedloge kontaktirajte nas na [email protected].

Kontaktirajte nas

Zainteresirane tvrtke nas mogu kontaktirati na [email protected].

Nakon što nas kontaktirate, javit ćemo Vam se kako bi zakazali sastanak na kojem ćemo dogovoriti odgovarajući način suradnje.

Upišite svoj e-mail, a mi ćemo Vam slati novosti o proizvodima i posebne ponude.

This website uses cookies that are essential for the functioning of the website and do not store personal data. With continuous use of this page, we will assume that you acknowledge cookies use. Read more