O NAMA

GenePlanet je vodeći europski proizvođač inovativnih rješenja za zdravlje i životni stil temeljenima na preventivnom genetskom testiranju.

Naša specijalnost su preventivni genetički testovi namijenjeni krajnjem korisniku, a u ponudi imamo i kliničke genetičke testove koji također pomažu pri liječenju. Naši testovi su usklađeni s najvišim standardima kvalitete te su temeljeni na posljednjim znanstvenim otkrićima.
Korisnicima pružamo informacije koje će im pomoći u prilagodbi životnog stila s ciljem minimiziranja zdravstvenih rizika uzrokovanih genetskim predispozicijama.

Naša misija i vizija

Vizija GenePlaneta je pružanje svakoj osobi mogućnosti genetskog testiranja koje im dozvoljava bolje razumijevanje svoga tijela i njegovih funkcija. Pružamo korisnicima nove informacije i personalizirane upute za poboljšanje života koje će ih zaštititi of preventivnih zdravstenih rizika nastalima zbog genetskih predispozicija te trajno poboljšati kvalitetu života.

Naša misija je pružiti nove genetske informacije i preventivne upute koje će korisnicima omogućiti ispunjen i zdrav život.

Naš cilj

Naš cilj je pomoći ljudima personaliziranim uputama za poboljšanje kvalitete života – upotrebom preventivnog, ciljanog pristupa možemo ih potaknuti na donošenje ispravnih odluka na dnevnoj bazi kako bi poboljšali zdravlje i dobrobit.

Isti pristup ne daje svima jednake rezultate, zato mi koristimo najnoviju tehnologiju kako bi mogli ponuditi personalizirane preporuke, prilagođene potrebama svake osobe. Unatoč našoj znanstvenoj pozadini i profesionalizmu, naša rješenja su jednostavna za upotrebu. Informacije koje pružamo su valjane tokom cijelog života te ih se može primjenjivati na dnevnoj bazi, promjenom malih navika koje imaju velik učinak.

GenePlanet tim

U našem timu dvije osobe imaju problema s glutenom, što prije testiranja nisu znale. Sada možemo objasniti zašto su se osjećali umorno i napuhnuto nakon ručka.

89% ljudi u GenePlanetu brzo probavlja alkohol. Zato možemo uživati u nekoliko piva bez neželjenih posljedica poput mučnine i ubrzanog rada srca.

Jedna je djevojka iz ureda, koja je pila tri šalice kave na dan, otkrila da sporo probavlja kofein. Sada zna što joj je uzrokovalo anksioznost i visoki tlak.

Šest žena i tri muškarca iz našeg ureda imaju sklonost gladi i nezasitnosti. Od njih skrivamo grickalice.

Imamo i jednog srećkovića. Ima rijedak genotip koji ga čini otpornim na HIV virus. Drugim riječima, ne može se zaraziti.

Ćelavost može biti genetski urođena. Već imamo dva ćelavca u uredu i 17% nas ima velike šanse ćelavljenja u budućnosti.

36% našeg tima nosi gen koji ih čini manje podložnim vraćanju kilograma. Za njih je održavanje kilaže puno lakše!

32% nas ima dvije kopije gena koji usporava proces starenja. Izgleda da neće svi ostati mladi zauvijek…

GenePlanet je internacionalan tim. Imamo ljude iz 17 zemalja, a govorimo ukupno 20 jezika.

Upišite svoj e-mail, a mi ćemo Vam slati novosti o proizvodima i posebne ponude.

This website uses cookies that are essential for the functioning of the website and do not store personal data. With continuous use of this page, we will assume that you acknowledge cookies use. Read more