DNK Analiza

Sve se obavlja od kuće. Bez krvi. Bez igle. Samo utrljajte vaticu s unutarnje strane obraza. GenePlant genetski testovi su jednostavni za upotrebu i bazirani su na brisevima usne šupljine.
1

Narudžba

Dobit ćete komplet za prikupljanje DNK uzoraka sa štapićem za oralni bris i sve potrebne upute za obavljanje DNK testa.

2

Uzorak

Slijedite upute i protrljajte obraz štapićem za oralni bris. Registrirajte svoj uzorak pomoću bar koda.

3

Slanje

Nakon registracije, pošaljite svoj uzorak u naš laboratorij u priloženoj omotnici koja je unaprijed plaćena i adresirana.

4

Otkrivanje rezultata

Primit ćete obavijest e-poštom kada Vaša izvješća budu gotova i dostupna na Vašem računu. Prijavite se i otkrijte svoj DNK, otkrijte sebe!

Točno i sigurno

Prvi korak

Cilj nam je pojednostaviti cijeli proces testiranja za naše klijente. Za prikupljanje uzorka koristimo jednostavni DNK test koji može koristiti bilo tko te ne zahtijeva posebno rukovanje ili skladištenje.

Drugi korak

Uzorak se dostavlja u naš ovlašteni laboratorij, gdje se DNK uzorak izolira i analizira najnovijom tehnologijom u molekularnoj dijagnostici. Neobrađeni podaci se potom analiziraju te se na temelju procjena pružaju osnove za personalizirane preporuke.

Treći korak

U završnom proizvodu klijent dobiva osobni vodič u kojem može pronaći informacije o najbitnijim područjima prehrane u svrhu poboljšanja životnog stila i opće dobrobiti.

Izaberite svoj paket

NutriFit

249,00 €

NutriFit individualno prilagođava plan prehrane životnog stila izrađene prema Vašim genima.

Dodajte NutriPlan

NutriFit Premium

364,78 €

NutriFit Premium predstavlja cjeloviti personalizirani vodič koji se temelji na Vašoj genetici iz područja prehrane, sporta, zdravlja, pomlađivanja i ljepote.

Dodajte NutriPlan

Upišite svoj e-mail, a mi ćemo Vam slati novosti o proizvodima i posebne ponude.

This website uses cookies that are essential for the functioning of the website and do not store personal data. With continuous use of this page, we will assume that you acknowledge cookies use. Read more